Garažna Rolo Vrata

Rolo garažna vrata se koriste za zatvaranje velikih otvora i gde segmentna vrata nisu odgovarajuća. Najčešću upotrebu predstavljaju garažna vrata i vrata za zatvaranje komercijalnih prostora. Glavna prednost rolo vrata u odnosu na segmentna je to da su ograničenja za montažu manja.

Zbog činjenice da se cela vrata motaju u tubu i podižu na vrh, potrebna je veća greda ali manje prostora sa strane i u dubini garaže, što je neophodno za ugradnju.

ugs-rulou-1

Rolo vrata se izrađuju od lamela 70mm i maksimalna visina takvih vrata može biti 4650mm. Maksimalna širina rolo vrata sa lamelama 77mm je 5300mm. Maksimalna površina koju vrata mogu zauzeti je 20 kvadratnih metara.

Pokretanje vrata se vrši putem cevastih (tubnih) motora, koji se mogu kontrolisati pomoću: daljinskog upravljača, ključ-tastera, tastera na zidu ili pomoću modula sa GSM tehnologijom. Dodatno, rolo vrata mogu biti opremljena: fotoćelijama, ”sigurnosnom ivicom”, senzorima, crvenim semaforom. Rolo vrata mogu biti opremljena providnim lamelama ili ventilacionim rešetkama.

Vrata izrađujemo u svim bojama po RAL ton karti.